Bibi Breijman laat harten smelten met lieve foto op Instagram

'Wat een lekker toetje', klinkt het onder de foto.

Lees ook

Bibi Breijman deelt regelmatig een kiekje van haar dochter Teddy op Instagram. Ook tijdens een zonnige vakantie in Quinta do Lago. Tijdens een spontaan vastgelegd moeder-dochter moment, zien we hoe Bibi haar dochter een dikke kus geeft. Lief!

Toetje

Soms is het fijn om iemand een dikke pakkerd te geven. Dit dacht ook Bibi, en zag ze het perfecte moment om dochter Teddy een kus te geven. Bij de foto schrijft de vlogster: “Toetje!”

Ook haar volgers smullen van deze lieve foto, en regent het een hoop lieve woorden onder het bericht. “Wat een lekker toetje”, “Wat een lekker meisje hebben jullie toch!” en “Gelukkig daar is het dat heerlijke kleintje weer en haar mooie mams”, valt er onder de foto te lezen.

‘Heel gênant dit’

Hoe gezellig het er op de foto ook uitziet, kan het ook anders gaan. Zo liet Bibi al eerder zien bij een andere foto van Teddy. Toen ze aan het winkelen waren in Den Haag, kreeg Teddy namelijk een klein ongelukje. Hoe vervelend dit was voor Bibi en Waylon, vond Teddy het hele voorval vooral grappig. Voordat Bibi het doorheeft, rolt Teddy al schaterlachend onder het deurtje van het pashokje door en zet het op een lopen. “Heel gênant dit, Ted”, aldus Bibi.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook