Inspiratie nodig? Deze curvy fashionista’s zijn het volgen waard

Inspiratie in overvloed.

Lees ook

Tegenwoordig hoef je niet meer op straat te zoeken naar inspiratie, want via één klik op de knop krijg je fashion inspo in overvloed. Vooral social media zoals Instagram en Pinterest zijn een grote bron van nieuwe trends en outfits. Om je een handje op weg te helpen, zetten we vandaag de leukste curvy fashionistas op een rijtje.

1. @StyleIdealist

Ben je opzoek naar inspiratie of heb je zin om je duim blauw te scrollen bij prachtige foto's? Dan is de Instagram van Karina Marriott a.k.a. StyleIdealist zeker een aanrader. Op haar Instagram geeft ze handige kledingtips voor mensen met 'bigger hips & bums'. Lees je liever artikelen? Op haar blog gaat haar styleidealist-avontuur verder.

2. @imhollyfrances

Holly Frances van @imhollyfrances laat zien hoe je kleding het beste kunt dragen als je 'petite en midsize' bent. Haar credo luidt dan ook: 'Wear whatever makes you feel good', en daar sluiten wij ons ook helemaal bij aan. Naast Instagram is Holly ook te vinden op Youtube. Deze London girl is zeker het scrollen waard.

3. @gracesurguy

Bij Grace Surguy krijg je niet alleen handige tips voor kleding en toffe inspiratie, ook laat ze zien hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Want uiteindelijk draait het om hoe jij je voelt. Haar stijl is te omschrijven als klassiek, eclectisch en soms met een pop of color.

4. @Abimarvel

Beauty Abisola Omole van @abimarvel weet precies wat jij elk seizoen nodig hebt. Met speelse outfits, prachtige interieur foto's en een kijkje achter de schermen bij haar werk (Abisola is creative director), is haar Instagram-account bijna verslavend te noemen.

5. @meccajw

'I dream in bright, vivid colors', is er op het account van Mecca James-Williams, oftewel @meccajw, te lezen. En op haar Instagram neemt ze ons mee in deze droom. Haar outfits zijn heerlijk kleurrijk, chique en ontzettend stijlvol. Wij kunnen niet wachten wat deze fashionista voor het volgende seizoen in petto heeft.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook