EOTBDD’s Sem zet haters op hun plek: ‘Hoe triest ben je als je zo’n reactie plaatst?’

Sem bijt van zich af op Instagram.

Sinds Sem meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch heeft ze behoorlijk wat followers op Instagram vergaard. Niet zo gek dat de beauty veel reacties op haar foto's krijgt. Helaas ontvangt ze niet alleen leuke comments. Op haar nieuwste foto's kreeg ze behoorlijk wat haat, maar daar is Sem niet van gediend.

Haters

Sem plaatste vanmiddag een prachtige, sexy foto van zichzelf op Instagram. Hoewel de lovende reacties op haar post binnenstromen, blijkt dat Sem ook behoorlijk wat haatreacties ontving. Via haar Instagram Stories besluit de blondine op deze comments te reageren.

“Ik vind het oprecht erg om te zien wat voor aparte reacties mensen op mijn laatste insta post geven”, begint de beauty. “'Botje', 'schrale', 'tietloos', en noem zo maar op”, gaat de realityster verder. Sem laat weten dat deze comments haar niet veel doen, maar dat ze het heftig vindt dat mensen zulke reacties kunnen achterlaten. “Hoe triest ben je als je zo'n reactie plaatst?”, vraagt ze zich af.

“Denk aan elkaar en wees alsjeblieft lief voor elkaar”, adviseert ze haar followers dan ook. En zo is het maar net!

Onzekerheid

Sem deelde onlangs al eens op Instagram dat ze regelmatig onzeker is over haar gewicht. “Ik persoonlijk struggle hier al mijn hele leven mee. Te snel afvallen en aankomen wat erg moeilijk gaat. Continu bezig zijn om maar op gezond gewicht te blijven en niet te veel af te vallen, want dat gebeurt wanneer ik een dag minder goed eet. Meteen 2 kilo lichter.”

Sem besloot dan ook aan de slag te gaan met een trainer die haar helpt met sporten en een voedingsschema voor haar maakt, zodat ze haar doelen kan bereiken. Sem zal haar followers ook op de hoogte houden van dit proces. Ze legde namelijk uit dat ze haar hele fit journey op Instagram gaat delen. “Misschien kan dit jou ook helpen”, stelt de realityster. Good luck, Sem!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws