EOTBDD’s Sem over scooterongeluk Dusty: ‘Hij is sterk, daar geloof ik in’

Sem reageert op de heftige situatie.

Gister werd bekend dat EOTBDD-ster Dusty Taconis een scooterongeluk heeft gehad. De realityster vertoefde gistermiddag met zijn vriend Sonny Lorenzo, bekend van Temptation Island, op het strand van Bloemendaal. Via Instagram reageert zijn voormalige lover en EOTBDD-collega Sem op de situatie.

Social media

“Ik krijg heel veel verwijten, aangezien ik niks plaats over de situatie met Dusty”, schrijft Sem in haar Instagram Stories. De realityster vertelt dat ze hier een goede reden voor heeft. “Ik vind dat niet alles op social media gedeeld hoeft te worden. Er is namelijk ook leven buiten social media om. Daarnaast is ons gevraagd of wij niet teveel willen delen over de hele situatie, wat ik ook respecteer”, schrijft Sem.

Reactie

“Ik vind dat iedereen alles op zijn eigen manier moet kunnen verwerken. Sociale media hoeven niet altijd de hoofdrol te zijn. Vandaar dat ik misschien als een van de weinigen niet meteen iets heb geplaatst op Instagram”, stelt ze.

De brunette wil duidelijk maken dat ze wel degelijk meeleeft met Dusty en zijn familie. “Natuurlijk vind ik het erg wat er met Dusty is gebeurd en hoop ik dat alles goed komt. Dusty is sterk en daar geloof ik in. We blijven voor hem duimen. You can do it!“, aldus Sem.

Ongeluk

De geruchtenmolen draaide gister overuren nadat de Zandvoortse Courant een bericht over een heftig scooterongeluk naar buiten bracht. “Omstanders zouden het slachtoffer hebben herkend als deelnemer van het televisieprogramma Ex on the Beach”, was in de Instagram-post van de plaatselijke krant te lezen.

“Hij reed op het fietspad richting Haarlem en kwam rond 23:45 uur ten val met een snorscooter. Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard.”

Meerdere bronnen bevestigden dat het inderdaad om Dusty ging. En ook Sonny, die gistermiddag met Dusty op het strand van de zon genoot, bevestigde deze geruchten. Op dit moment wordt Dusty nog in coma gehouden.

Bron: Instagram @semdekoninck | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws