EOTBDD’s Sem deelt eerlijke post over struggle met gewicht

De realityster heeft er moeite mee om op gewicht te blijven.

Net als iedereen heeft ook Ex on the Beach: Double Dutch-ster Sem haar onzekerheden. De realityster heeft naar eigen zeggen al voor langer een struggle met haar gewicht en besluit hier iets aan te doen. “We gaan van start!”, deelt ze enthousiast op Instagram.

Snel afvallen

Op Instagram verscheen vanochtend een kiekje van Sem en lover Jason in de sportschool. Bij de foto luidt de tekst: “Hier begint onze journey.” Vervolgens legt Sem uit dat zij en Jason allebei niet de meest brede personen zijn. “Ik persoonlijk struggle hier al mijn hele leven mee. Te snel afvallen en aankomen wat erg moeilijk gaat. Continu bezig zijn om maar op gezond gewicht te blijven en niet te veel af te vallen, want dat gebeurt wanneer ik een dag minder goed eet. Meteen 2 kilo lichter.”

Volgens Sem geldt dit ook voor Jason. “Ook hij komt moeilijk aan en valt sneller af dan gemiddeld”, legt ze uit.

Fit journey

De realityster en haar nieuwe liefde besloten niet bij de pakken neer te zitten en hun gezondheid aan te pakken. Sem vertelt dat ze een trainer heeft gevonden die haar gaat helpen met sporten en een voedingsschema, zodat ze haar eigen doelen kan bereiken.

Enne, het lijkt erop dat Sem haar volgers van begin tot eind mee gaat nemen in dit proces. Ze legt namelijk uit dat ze haar hele fit journey op Instagram gaat delen. “Misschien kan dit jou ook helpen”, stelt de realityster. Good luck, Sem!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws