Zien: zo zag Temptations Nico er vroeger uit

Laten we zeggen dat Nico goed is opgedroogd.

Lees ook

Temptations Nico en Donna zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk gelijk over toen ze Nico voor het eerst zag. Enne, dat snappen wij wel. Maar hoe zag de Belgische hottie er vroeger eigenlijk uit?

Wantrouwen

Ze hebben een eigen appartement, twee hondjes en Nico werkt bij het bedrijf van Donna's ouders. Tóch zit iets Nico niet helemaal lekker in zijn relatie: het wantrouwen van Donna. Door haar onzekerheid kan zij zich erg jaloers gedragen, wat volgens hem helemaal nergens voor nodig is. In Temptation Island: Love or Leave wil hij dan ook bewijzen dat hij te vertrouwen is en hoopt hij dat zijn vriendin wat zekerder wordt van zichzelf.

Maarre, het had niet veel gescheeld of Nico en Donna hadden Temptation Island: Love or Leave moeten verlaten, verklapte single Willem onlangs aan RUMAGTV. De mannelijke singles vonden namelijk dat Donna zich niet genoeg openstelde. Uiteindelijk hakten ze de knoop door en stuurden ze Koen en Deborah naar huis, omdat Deborah de single mannen geen kans gaf.

Vroeger

Gelukkig kunnen we dus nog eventjes genieten van de knappe Nico, die maar al te graag 'vieze dingetjes wil zeggen' tegen single Presley

Benieuwd hoe Nico er vroeger uitzag? Wij kwamen deze leuke kiekjes tegen op zijn Facebook-pagina.

Nico houdt wel van een goed feestje, blijkt uit zijn foto's. Of hij nog zo'n party boy is? Dat zien we vast snel genoeg.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Facebook

Laatste nieuws

Zie ook