Zó gaat het nu met Temptation Island-koppel Koen en Deborah

Zijn de twee nog happy together?

Sinds de singles in Temptation Island: Love or Leave mogen beslissen welke koppels de villa moeten verlaten, hebben we al afscheid moeten nemen van twee deelnemers. Koen en Deborah moesten hun koffers pakken en linea recta terug naar Nederland. Maar hoe gaat het nu met de twee?

Happy together

Deborah wist de single mannen van Temptation Island vooral te vermaken met verhalen over haar boyfriend, terwijl Koen het maar lastig vond om zich open te stellen voor al het vrouwelijk schoon. De twee waren overduidelijk niet toe aan een romance met iemand anders, en dat ontging ook de singles niet.

Koen en Deborah moesten de villa verlaten en vertrokken samen terug naar Nederland. Maarre, zijn ze nog steeds gelukkig samen? Gelukkig, in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Viewing Party vertellen de twee dat ze nog steeds een happy couple zijn.

Positief

Of de twee het erg vonden dat ze het programma vroegtijdig moesten verlaten? Hell no. Koen en Deborah kijken met een positief gevoel terug op het hele Temptation-avontuur. “We waren gewoon het sterkste koppel”, vertelt Deborah. “We voelden elkaar echt aan”, stelt Koen.

Toch deden de twee mee aan Temptation Island om een reden. Of de twee antwoord hebben gekregen op de vraag of ze samenzijn met de ware? Daar hoeven we volgens Deborah niet meer aan te twijfelen. “Dit is echte liefde.”

Beeld: Videoland | Video: Temptation Island: Viewing Party

Laatste nieuws