Single Willem onthult: dit koppel moest Temptation Island bijna verlaten

Niemand is veilig in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Het was een enorme shock toen Koen en Deborah in de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave naar huis werden gestuurd door de singles. Maarre, het had niet veel gescheeld of een ánder koppel moest het eiland verlaten, zo verklapt vrijgezel Willem.

Donna en Nico

Dit jaar hebben de singles in Temptation Island: Love or Leave meer macht dan ooit. Zij zijn naar het eiland gekomen om de liefde van hun leven te vinden en verwachten dan ook dat de koppels zich voor hen openstellen. Doen de koppels dit niet? Dan lopen zij het risico om naar huis gestuurd te worden. Enne, het moge duidelijk zijn dat deze regel wel degelijk van toepassing is. In de derde aflevering stuurden de singles Koen en Deborah namelijk naar huis, omdat vooral Deborah zich niet genoeg openstelde.

Toch was Deborah niet de enige die zich niet openstelde. Single Willem verklapt aan René Watzema en Fawry Not Sawry van RUMAGTV dat de vrijgezelle heren twijfelden tussen Deborah en Donna. “Het is Deborah geworden, omdat we dachten: Donna gaat zich misschien nog wel een beetje openstellen. En Nico al helemaal”, legt hij uit. “Daar verwachtten we gewoon meer van. Vooral na het eerste kampvuur (in aflevering 4, red.). Deborah en Koen waren gewoon zo steady.”

Haantjesgedrag

Die macht om een koppel naar huis te sturen levert ook de nodige problemen op bij de singles. Want wat als de ene man de ene dame wil wegsturen, terwijl de andere man haar nog beter wil leren kennen? Dat is iets wat Willem maar al te goed herkent. Volgens hem is dat zelfs al gebeurd bij de keuze tussen Deborah en Donna. “Bob was juist helemaal tot over zijn oren verliefd op Donna. Nu al, ja. Daar ontstond in de groep best wel wat irritatie. Er ontstond haantjesgedrag.” Oei…

Beeld: Videoland | Video: RUMAGTV

Laatste nieuws