Oeh! Wordt dit de nieuwe bachelor?

De geruchten wijzen allemaal naar deze dj...

Lees ook

De laatste roos van bachelor Tony Junior is eindelijk gegeven en hiermee stopt ook zijn avontuur bij De Bachelor. Volgens geruchten staat de nieuwe bachelor al te trappelen om te beginnen. Enne, we kennen hem al!

Thomas van der Vlugt

De Bachelor was een groot succes, vindt ook Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. In Shownieuws vertelt hij dat ze alweer aan het zoeken zijn naar een opvolger voor Tony Junior. “Ik moet zeggen dat het echt wel geruchten zijn, maar die lijkt te zijn gevonden in Thomas van der Vlugt. Hij is bekend van StukTV, is een knappe vent, succesvol én vrijgezel.”

De geruchtenmolen maakt overuren, want bronnen rondom Thomas ontkennen het nog. Maar dat vindt Ettekoven meer dan logisch. “We hebben zijn manager even gebeld om te kijken of het klopt en die zei van niets te weten, maar dat hebben we vaker gehoord uit de mond van een manager. Maar die geruchten zijn wel heel sterk.” Zelf verwacht hij dan ook in de goede hoek te zitten. Hij had immers ook gelijk met Tony Junior. Oeh la la!

Thomas van der Vlugt

Wij hopen stiekem dat het nieuws binnenkort bevestigd wordt, want hoe leuk zou het zijn als Thomas de opvolger van Tony Junior gaat zijn? In StukTV heeft hij al laten zien hoe intelligent, charmant en grappig hij is. Naast StukTV is hij ook actief als dj en zien we hem vanaf 11 september op televisie met Jachtseizoen. To be continued!

Bron: Shownieuws, LoveReality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook