Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tony Junior over zijn Bachelor-avontuur: ‘Nooit verwacht dat het zo’n impact zou hebben’ 

De dj staat meer dan ooit in de spotlights en dat had-ie niet zien aankomen. 

Tony Junior

De strijd om het hart van bachelor Tony Junior is momenteel in volle gang. Wie er met de dj vandoor gaat is nog onbekend, maar de opnames zijn inmiddels al wel even achter de rug. Tijd voor Tony om terug te blikken op het programma.

Aan aandacht geen gebrek

In De Bachelor strijden twintig prachtige vrijgezelle dames om het hart van Tony Junior. Aan aandacht geen gebrek, dus. Al denken veel andere dames daar nog anders over. Zo laat de dj weten dat hij dagelijks duizenden DM’s krijgt. “Om heel eerlijk te zijn: ik krijg duizenden DM’s per dag”, vertelt de dj aan RTL Boulevard.

Dat hij nu zo populair is, dat had hij niet verwacht. Zo bekent hij eerlijk dat het programma veel bij hem losmaakt. “Ook wat er allemaal op me afkomt en de emotie.”

Lieve berichtjes

En dat-ie momenteel wordt overladen met berichtjes op Instagram? Ook dat de Utrechter niet veracht. ‘Ik had nooit verwacht dat het zo’n impact zou hebben.” Overigens zijn het niet alleen liefdesverklaringen die Tony binnenkrijgt. Zo vervolgt de dj dat mensen hem met name overladen met positieve berichten.

“Het meeste is gewoon: ‘Wow, ik dacht dat je anders was en je bent eigenlijk een lieve gast met het hart op de goede plek. En dan denk ik: oh, wat lief. Dank je wel.”

Misschien ook voor jou:
De Bachelors Maxime over negatieve reacties: ‘Ik ben hard, maar ik ben niet gemeen’
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Videoland (Tom Cornelissen)