Zo houden de meiden in De Bachelor zich bezig als er geen dates zijn 

Potjes Rummikub, eindeloze potjes Rummikub. 

Voor de kijker mag er dan wel veel gebeuren tijdens een aflevering van De Bachelor, voor de dames in de villa is dat wel anders. Gingen ze niet op date of werd er niet gefilmd? Dan hadden ze eigenlijk, tja, vrij weinig te doen.

Tijdverdrijf

Geen telefoon, geen contact met de buitenwereld, geen social media en niet eens even weg kunnen om boodschappen te doen. De meiden in de Kroatische Bachelor-villa hadden soms maar vrij weinig te doen. Af en toe zagen we als kijker weleens beelden van een sportsessie en van het zonnebaden aan het zwembad, maar wat deden de meiden eigenlijk nog meer om zich bezig te houden?

“Soms doe je helemaal niets”, deelt Bachelors Joy met Grazia. Gelukkig kon ze lief en leed – of in dit geval verveling – delen met de andere meiden. Waar de dames dan maar hun soelaas zochten? In de ouderwetse spelletjes. “Met Jolijn heb ik soms echt twintig potjes Yathzee of Rummikub achter elkaar gespeeld, omdat we ons echt verveelden”, lacht Joy.

En hoewel telefoons niet waren toegestaan, was er gelukkig ook genoeg andere technologie die wel toegestaan was. “Ik had ook een oude iPod bij me om muziek te luisteren”, vertelt Joy. Daarnaast werden er ook regelmatig series gebinged door de dames.

Hechte band

De meiden hadden onderling gelukkig een hechte band. “Alle meiden zijn echt geweldige vrouwen”, vindt Joy. Ze vervolgt dat ze met z'n allen in een appgroep zitten “Daarin bespreken we dagelijks wat we meemaken. Het zijn echt toppers!”

Joy is niet de enige die daar zo over denkt. Zo deelde Diva in een eerder interview met Grazia ook al dat ze blij was met haar villagenoten. “Die band met hen is heel hecht. Dat is ook wel logisch, want ik bracht veel meer tijd met ze door”, vertelde ze daar destijds over. Ahw!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws