B&B Vol liefde-Pascal: ‘Debbie hield me aan het lijntje’

Achteraf snapt Pascal niet waarom hij zo lang in Italië is gebleven.

Lees ook

Samen wijntjes drinken aan de Italiaanse kust, door de straten van Salerno verdwalen en vertoeven in de prachtige kamers van Casa Santangelo. Pascal zag het al helemaal voor zich met Debbie in B&B Vol liefde. Helaas liep de Italiaanse romance uiteindelijk op niets uit. Achteraf gezien had-ie eerder moeten vertrekken, vertelt Pascal openhartig aan LINDA.

Aan het lijntje gehouden

Kijkers thuis vroegen zich dag in dag uit af waarom Pascal nog zo lang in Italië bleef om het hart van Debbie te veroveren. Achteraf vraagt de fitnesstrainer zichzelf dat ook af. “Als ik terugkijk, zou ik eerder zijn weggegaan”, vertelt hij. “Debbie hield me wel aan het lijntje.”

Dat betekent echter niet dat hij spijt heeft van zijn liefdesavontuur. “Ik ben iemand die altijd van iets negatiefs iets positiefs weet te maken”, weet Pascal te vertellen. “Daarbij zijn de reacties die ik krijg positief, ook op social media. En ik heb er nieuwe vrienden bij gekregen”, doelt hij op zijn 'concurrenten' Melvin en Chris. Maarre, ook met Mitch en Theun, die het hart van B&B-eigenaar Roxanne probeerden te veroveren, heeft Pascal een bijzondere vriendschap opgebouwd. “We appen elke dag”, vertelt hij.

Ware liefde

Uiteindelijk reisde Pascal natuurlijk niet helemaal naar Salerno om vrienden te maken, maar voor de liefde. Hoewel dat niets is geworden, heeft hij geen slechte woorden voor Debbie. “Ze wordt vaak weggezet als een heks, maar het is een goede meid en ze heeft het goed voor elkaar”, weet Pascal te vertellen. Of Debbie ooit de ware liefde zal vinden? Daar heeft de fitnesstrainer zo zijn twijfels bij. “Debbie heeft misschien te hoge verwachtingen. Die mannen zaten er niet tussen en zul je ook niet snel vinden. Ze zoekt een zakenpartner én een grappenmaker. Het is het een of het ander.”

Of Pascal inmiddels al de ware liefde heeft gevonden? Aan aandacht in ieder geval geen gebrek. “Ik krijg 200 tot 300 berichten per dag”, geeft hij toe. “Er zitten zeker heel veel vrouwen bij, en moeders die hun dochters aan me willen voorstellen.” Oeh la la!

Bron: LINDA. | Beeld: B&B Vol liefde

Laatste nieuws

Zie ook