Zien: zo zag B&B Vol Liefde-Roxanne er vroeger uit

Throwback time.

B&B Vol Liefde is by far een van onze favoriete programma's van het moment. Ondanks dat er vier dagen per week een nieuwe aflevering op de buis verschijnt, besloten we ook even op Instagram naar de kandidaten te loeren. Enne, daar vonden we een aantal foto's van Roxanne uit de oude doos.

B&B Vol Liefde

Roxanne runt een eigen B&B in Roosendaal en werkt hier keihard aan haar eigen business. Roxanne is een busy lady en zit niet vaak stil. Niet alleen moeten haar gasten niets te kort komen, ook werkt ze aan een nieuw verblijf naast haar B&B en verbouwt ze haar eigen groenten in de tuin.

Naast al deze activiteiten trakteert Roxanne haar volgers af en toe op een foto op Instagram. Feestjes, selfies of bikinifoto's op een tropische bestemming, de beauty deelt genoeg heerlijke kiekjes.

Uit het archief

Behalve de recente foto's zijn er ook een aantal oude foto's van Roxanne op haar Instagram te vinden. Zo is te zien dat de B&B-eigenaresse eerder regelmatig poseerde voor verschillende fotoshoots en geregeld selfies maakte samen met haar hondje.

Ondanks dat de foto's uit het jaar 2012 komen – en dus al bijna tien (!) jaar oud zijn – vinden we Roxanne niet veel veranderd. De B&B-eigenaresse ziet er prachtig uit!

Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws