B&B Vol Liefde-Christian allesbehalve blij met tv-debuut: ‘Als een irritant mannetje neergezet’

'Op sociale media werd ik volledig afgemaakt en uitgescholden', stelt Christian.

In B&B Vol Liefde mocht Roxanne vorige week kennismaken met Christian. Hij werd echter al gauw naar huis gestuurd door Roxanne en kon op social media rekenen op bakken kritiek. Tot grote frustratie van Christian die naar eigen zeggen helemaal verkeerd in beeld is gebracht.

Door het slijk gehaald

Tijdens de afleveringen van B&B Vol Liefde zagen we Christian zijn intrede maken in de B&B van Roxanne. De ondernemer is niet op zijn mondje gevallen en was behoorlijk vaak aan het woord, iets wat concurrenten Mitch en Teun maar moeilijk konden verwerken.

Kijkers smulden van alle ongemakkelijke momenten in de B&B van Roxanne en gaven hun ongezouten mening over Christian, maar daar is hij niet echt over te spreken. Aan De Telegraaf doet hij zijn verhaal. “Op sociale media ben ik door het slijk gehaald en door mijn rivalen Theun en Mitch in de B&B compleet te kakken gezet. Nu wil ík mijn verhaal vertellen wat er daadwerkelijk is gebeurd buiten de camera’s om…”, begint hij.

Geen wraak

Wraak nemen wil Christian niet, maar hij wil wel zijn mening geven over het programma. “Ik zit hier dan ook niet om wraak te nemen, maar wel om te vertellen dat ik na drie dagen in Roosendaal achteraf bewust als een irritant mannetje met een verziekt karakter ben neergezet. Half Nederland viel vorige week over me heen. Op sociale media werd ik volledig afgemaakt en uitgescholden.”

Volgens Christian waren Mitch en Teun allesbehalve gezellig tijdens de opnames. “Als Mitch en Theun buiten de opnamen om aan het kaarten waren, werd ik volledig genegeerd. Roxanne ging altijd vroeg naar bed en dan probeerde ik tevergeefs met de jongens contact te zoeken. Het was meteen duidelijk dat ze me zo snel mogelijk weg wilden hebben.”

Nieuwe liefde

Gelukkig wist de familie van Christian hem te vertellen dat hij zichzelf is gebleven, ondanks alle heisa rondom het programma. “Ik heb veel steun van mijn omgeving gekregen. Iedereen zegt dat ik op een schandalige manier in de afleveringen ben weggezet.”

Enne, met de liefde is het gelukkig ook helemaal goed gekomen. Zo vertelt Christian dat hij intussen zijn love life weer heeft opgepakt. “Ik heb mijn liefdesleven weer opgepakt en heb contact met een lieve vrouw”, stelt hij. Gelukkig!

Bron: De Telegraaf | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws