Biologische vader Sarah van Soelen deelt sneer uit naar André Hazes 

De man lijkt geen goed woord over te hebben voor de relatie van Sarah en André.

Lees ook

Sarah van Soelen heeft al lange tijd geen contact meer met haar biologische vader. Toch kon Rene Milan, zoals hij heet, het niet laten om zich op social media negatief uit te laten over Sarah en haar vriend André Hazes.

Negatieve uitlating 

Enkele dagen geleden liet André Hazes weten dat hij zijn liefde voor vriendin Sarah wil vereeuwigen met een tatoeage. Hij volgt hiermee het voorbeeld van zijn liefje. Zij liet in april een tekst op haar lichaam tatoeëren die binnenkort ook het lijf van André zal sieren. En daar vindt de biologische vader van Sarah wat van.

In een kort, maar krachtig bericht op Facebook uit Rene zijn mening over de plannen van André en deelt hij een sneer uit naar het stel. Met name Sarah lijkt hij met zijn comment onderuit te halen. “Niet te geloven dat ze nu denkt dat die tattoo voor haar wel blijft zitten”, zou de man volgens Shownieuws gesneerd hebben naar het koppel.

Met zijn opmerking doelde de man op de tatoeage die André eerder liet zetten voor Monique. Zo sierde de verlovingsdatum van de twee zijn nek, maar die laat de zanger binnenkort weghalen.

Verslavingsverleden

Met de tattoo die André en Sarah binnenkort allebei hebben maken ze hun liefde voor elkaar duidelijk én laten ze weten dat ze elkaar volledig accepteren om wie ze zijn. Zo lukte het André in het verleden niet om de drank links te laten liggen en had Sarah een alcohol- en cocaïneverslaving. “Iets waar we elkaar niet om veroordelen”, deelde André eerder al.

En dit heeft dan ook alles te maken met de matchende tattoo van de twee. 'I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine', is de tekst die André kiest. Sarah heeft de 'I love him'-versie al op haar rug getatoeëerd.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook