Uh-oh: Lil’ Kleine wordt vervolgd door OM na mishandeling

Aiii...

Lees ook

Het zit Lil' Kleine de afgelopen maanden niet mee. Van zijn matig ontvangen Street Academy-cursussen tot natuurlijk het veelbesproken incident en de mogelijke relatiebreuk tussen hem en Jaimie Vaes. En nu heeft sh*t de spreekwoordelijke fan geraakt, want het OM laat weten de rapper te vervolgen voor mishandeling. Aiiii…

What happened?

Allereerst: nee, dit gaat niet om het veelbesproken Ibiza-incident. Het Openbaar Ministerie heeft zich namelijk de afgelopen maanden gebogen over een ánder geval van geweldpleging waar Jorik Scholten, zoals de artiest echt heet, bij betrokken zou zijn geweest. Say what?

Het verhaal is als volgt: Het slachtoffer zou op 7 december 2019 in de Amsterdamse Club Olivia tegen Jaimie aangestoten zijn. Lil' Kleine zou daarna agressief op de man gereageerd hebben. Toen de 28-jarige later naar buiten ging, kwam hij daar opnieuw de artiest tegen. De muzikant wees een paar vrienden toen op de man. Twee van hen zouden hem daarna hebben aangevallen. En tja: de eigenaar van de club had al bevestigd dat Lil' Kleine in elk geval aanwezig was bij het incident. Uh-oh.

En Jaimie?

Of deze ontwikkelingen ook effect hebben op Joriks relatie met Jaimie Vaes moet nog blijken. Jaimie en Jorik zouden deze zomer elkaar eigenlijk het jawoord geven, maar het huwelijk is uitgesteld. Het trouwfeest is echter niet helemaal van de baan, zo liet Jaimie eerder al weten. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, horen we Jaimie ook zeggen in een andere aflevering van haar realityserie. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Bron: Panorama | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook