Lil’ Kleine herenigd met zoontje Lío

'Heb je gemist jongen', schrijft de rapper op Instagram.

Sinds Jaimie Vaes en Lil' Kleine niet meer samen zijn, woont Jaimie samen met zoontje Lío op Ibiza en kan Lil' Kleine Lío niet meer elke dag zien. Gisteren was zijn zoontje echter weer in Nederland en kon de rapper Lío weer in zijn armen sluiten.

Herenigd

Na het vermeende geweldsincident tussen Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, en Jaimie is de relatie tussen het tweetal on hold gezet. Jaimie woont op Ibiza en hierom ziet de rapper zijn zoon minder vaak.

Gisteren was het tweetal eindelijk weer even samen. Jorik deelde een video op Instagram waarop hij hand in hand aan het wandelen is met kleine Lío. 'Heb je gemist jongen', schrijft de rapper bij de video.

Niet definitief

Dat de relatie tussen de twee de laatste periode allesbehalve goed ging, blijkt uit de woorden die Jaimie onlangs in haar eigen realityserie deelde. “Ieder huisje heeft zijn kruisje, en misschien hadden wij op het laatste moment iets meer kruisjes”, legde Jaimie uit. Ze vertelde eerlijk dat een relatie met de rapper er de komende tijd even niet in zit. “Je kan wel blijven trekken, maar als je aan een dood paard trekt, dan zit het er gewoon even niet in.”

Met het woordje 'even' benadrukt Jaimie echter dat deze breuk misschien niet definitief is. “Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering. Op dit moment wil ik eerst mezelf even terugvinden.”, legt Jaimie uit. “Want wat wil ik? En waar word ik echt gelukkig van?”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws