Viktor Verhulst over nieuw seizoen Temptation Island: ‘Een psychologische thriller’

Volgens de presentator zitten er een aantal verrassende wendingen in het programma.

Het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is eindelijk van start gegaan en daar worden wij héél gelukkig van. Na al het drama en de onverwachtse wendingen uit het vorige seizoen hebben we hoge verwachtingen van deze nieuwe afleveringen. Maarre, wat kunnen we eigenlijk verwachten? Grazia vroeg presentator Viktor Verhulst het hemd van het lijf over alle juicy afleveringen die ons te wachten staan.

Psychologische thriller

Viktor neemt dit seizoen de presentatieklus van het Videoland-programma samen met Monica Geuze op zich. Iets waar de presentator naar eigen zeggen heel erg gelukkig mee is. “Ik ben al heel lang fan van het programma”, begint hij aan de telefoon. En dat moet volgens Viktor ook wel. “Als je het programma presenteert dan moet je er zelf ook graag naar kijken.”

Zo heeft de presentator naar eigen zeggen het vorige seizoen van begin tot eind gevolgd en kon ook Viktor niet ontkennen dat er flink wat drama gaande was. “Elk jaar heeft wel een portie drama, dus ook dit jaar zal er van alles gebeuren”, stelt hij. “Er zitten wel een aantal verrassende wendingen in, het is echt heel bijzonder wat er gaat gebeuren.”

Onjuiste voorspellingen

Grote kans dat jij als kijker van tevoren een voorspelling maakt, om te raden welke koppels wel of niet happy together blijven. Volgens de presentator wordt het dit seizoen echter lastig te voorspellen welke koppels meant to be zijn. “Je maakt een aantal voorspellingen als je thuis op de bank zit. Als je bijvoorbeeld kijkt met vrienden of familie, dan zeg je: zij gaan samenblijven en zij niet. En ik moet toegeven, in dat opzicht zat ik er met mijn voorspellingen volledig naast.”

Volgens Viktor maakt dat het programma juist heel interessant. “Eigenlijk is dat juist heel leuk, want je wordt echt verrast.”

Psychologische thriller

Behalve het verrassingselement is het ook de herkenbaarheid van de situaties dat het programma tot zo'n groot succes maakt. “Het zijn eigenlijk huis-, tuin- en keukensituaties, maar dan in een buitenlandse setting. Die issues die de koppels meemaken, maakt iedereen mee in het leven. Het is leuk en herkenbaar om naar te kijken.”

Behalve leuk en herkenbaar kan de presentator het programma gemakkelijk in drie woorden omschrijven. Zonder enige aarzeling weet Viktor te vertellen wat we van dit gloednieuwe seizoen kunnen verwachten. “Een psychologische thriller”, stelt hij. Hmm…

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws