Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze onthult: zou ze ooit meedoen aan Temptation Island VIPS?

Zou Monica zelf de ultieme relatietest aangaan?

Monica Geuze

Monica Geuze is vanaf deze week terug met een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave. De presentatrice is de steun en toeverlaat van de deelnemers terwijl zij de ultieme relatietest aangaan. Maar zou ze ooit zelf mee willen doen aan het programma? In gesprek met Grazia geeft Monica antwoord op deze vraag.

Bijna een datingprogramma

Net als bij het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat het niet meer om het spel der verleiding, maar doen koppels mee om te testen of ze echt met de ware samen zijn. Daarnaast doen er singles mee die echt op zoek zijn naar de liefde.

"Eigenlijk is het bijna een datingprogramma geworden. Het draait écht om die connectie maken, met je partner of een ander. Je komt daar niet alleen om te testen of je wel twee weken lang trouw kunt blijven", stelt Monica in de nieuwste Grazia.

Relatietest aangaan

Monica weet inmiddels als geen ander hoe het programma in elkaar zit. Wij vroegen ons daarom af of ze die relatietest zelf aan zou durven als er nieuw seizoen Temptation Island VIPS wordt gemaakt. "Waarom niet, ik vind het wel een bijzondere manier om je relatie op de proef te stellen", geeft Monica toe. "Nu is er op dit moment in mijn relatie geen sprake van twijfel of een breekpunt waarbij je denkt: óf we gaan uit elkaar óf we gaan hier voor altijd voor, dus bij ons is het niet ter sprake."

De presentatrice snapt wel dat mensen rondlopen met vragen rondom hun relatie. "Ik merk om me heen dat mensen richting de dertig gaan en zich afvragen: gaan we samenblijven, gaan we voor kinderen, trouwen en een huis kopen of bedenken we dat we een leuke vijf jaar hebben gehad en gaan we onze levens anders invullen?" legt de beauty uit. "Ik kan me voorstellen dat als je met die vraag rondloopt, Temptation een interessante manier is om dit uit te zoeken."

Happy flow

De presentatrice is al een tijdje happily in love met haar vriend Robbert. De twee hebben net een nieuw huis samen en zitten enorm in een happy flow. "Ja, het gaat supergoed tussen ons. Mijn vriend is heel down to earth, rustig en niet van het drama", vertelt Monica. "Zo veel drama als er bij Temptation kan zijn, zo weinig is er bij mij in huis."

Het hele interview met Monica Geuze over het gloednieuwe seizoen van Temptation Island lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 25 augustus in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Even voorstellen! Dit zijn de mannelijke singles van Temptation Island: Love or Leave
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Videoland (Tom Cornelissen)