Déze bekende koppels zou Monica Geuze in Temptation Island willen zien

De presentatrice heeft wel een aantal namen in gedachten.

We staan aan de start van een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave. Dit jaar doen er zowel Belgische als Nederlandse koppels mee, die we de komende tijd steeds beter zullen leren kennen. Maar wat nou als er bekende koppels mee mogen doen? Monica Geuze heeft wel een paar namen in haar hoofd, zo vertelt de presentatrice aan Grazia.

Bekende koppels

Vier koppels gaan dit seizoen de ultieme relatietest aan in Temptation Island. Wij vroegen aan Monica welke bekende koppels zij – als ze mocht kiezen – in het programma terug zou willen zien. Enne, daar heeft de presentatrice wel een idee bij. “Dan ga ik toch voor Justin en Hailey Bieber, dat lijkt me heel grappig om te zien”, vertelt ze in gesprek met Grazia. “Of Kylie Jenner en Travis Scott; als zij in Temptation VIPS zouden zitten, denk ik dat heel veel mensen gaan kijken.”

Bekende Nederlandse koppels heeft Monica niet op haar lijstje staan. “Dichter bij huis hoef ik niemand mee te zien doen. Ik gun iedereen de liefde en ik hoop dat niemand op een punt komt dat je het echt niet meer weet”, legt ze uit. “Maar als je wél twijfelt, doe lekker mee!”

Nieuw seizoen

In de nieuwste Grazia blikt Monica alvast vooruit op het komende seizoen, dat morgen van start gaat. Gebeurt er deze keer net zoveel als vorig jaar? “Het laatste seizoen was wel heel veel drama; dit seizoen is op een andere manier heftig”, begint Monica.

“Het is zo’n seizoen waarbij eigenlijk voor de keuzes van allebei de kanten wel wat te zeggen valt”, gaat ze verder. “Dat je met je vriend kijkt en hij zegt: ‘Jeetje, wat heftig dat ze dit doet’, maar dat jij als vrouw zoiets hebt van: ‘Ja, maar hij heeft eerst ook dit en dat gedaan.'”

Het hele interview met Monica Geuze over het gloednieuwe seizoen van Temptation Island lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf nu in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws