Oh no: zo weinig afleveringen heeft B&B Vol Liefde nog

Het programma is al bijna afgelopen...

Op dit moment genieten we nog met volle teugen van de dagelijkse afleveringen van B&B Vol Liefde, maar al aan al het leuks komt helaas ook een eind. Er komen namelijk nog maar vier nieuwe afleveringen van de populaire realityserie… Too bad!

Laatste afleveringen

B&B Vol Liefde is op 26 augustus voor het laatst op de buis te zien. En aangezien de serie elke maandag- tot en met donderdagavond te zien is, komen er dus nog maar vier afleveringen. Jep, dat is behoorlijk balen. Gelukkig is er nog genoeg naar uit te kijken.

Zo vragen we ons af of Roxanne haar B&B-avontuur afsluit met Theun of Mitch en zijn we benieuwd of Bert spontaan verliefd wordt op de knappe Froukje. Gwen vertrok namelijk halsoverkop naar huis om voor haar zieke dochter te zorgen, waardoor een vijfde vrouw (Froukje, red) naar het buitenland afreisde voor Bert.

Irritaties

Bij Debbie in Salerno is het echter allemaal iets minder gezellig. Ze ergert zich behoorlijk aan Christian en Pascal, die abrupt besloten om een mannenavond te houden. “Ze hebben heel veel lol, ze drinken veel samen. Ze zijn samen veel weg”, vertelt ze over haar twee mannen. “Ik heb niet echt het idee dat ze hier zijn om mij te veroveren.” Kortom, de laatste afleveringen worden allesbehalve saai!

Enne, ondertussen kijken we stiekem ook alvast uit naar het tweede seizoen, want die komt er!

Bron: Linda | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws