B&B Vol Liefdes Marcella reageert op onverwacht vertrek

Een tijd van komen, en een tijd van gaan...

We gunnen onze favoriete B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde natuurlijk allemaal een heerlijke relatie. Maar voor één van de deelnemers aan het programma zit de liefde er op dit moment helaas niet in: Vincent stuurt Marcella tot iedereens grote verrassing naar huis.

Too much

Het is ook allemaal best overwhelming voor Vincent: de beste man is van zichzelf al zo rustig, en met drie dames over de vloer moet hij opeens zijn aandacht flink verdelen. Daarom neemt hij Marcella even apart.

“Op dit moment, met drie dames, is het gewoon net even te veel”, begint hij zijn verhaal. “Ik kan het allemaal niet zo goed handelen. Dus toen dacht ik: ik moet die knoop gewoon zelf gaan doorhakken.” En daarom moet Marcella dus haar biezen pakken. “Ik denk dat we niet die romantische klik hebben”, laat hij weten.

Reactie Marcella

Face to face met Vincent houdt Marcella zich nog groot, maar uiteindelijk komen de tranen toch tevoorschijn. “Het is goed zo. Uiteindelijk hebben wij met z’n drieën de focus op één man, hij moet dat verdelen over drie vrouwen”, begint ze voor de camera haar verhaal. “Maar ik denk niet dat hij heel veel heeft gevraagd om me beter te leren kennen”, deelt ze ten slotte met tranen in haar ogen.

Gelukkig heeft Marcella aan het avontuur in elk geval een stel fijne vriendinnen overgehouden. Op Instagram deelt ze namelijk het onderstaande kiekje met voormalig B&B-genootjes Monique en Sophie. Cute!

Bron: B&B Vol Liefde, Instagram | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde

Laatste nieuws