Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nostalgie: dit populaire BNNVARA-programma keert terug op de buis

Hier worden we héél blij van.

Try Before You Die

Zat jij vroeger wekelijks aan de buis gekluisterd voor het programma Try Before You Die? Dan hebben we goed nieuws, want dit programma keert terug op de buis.

Nieuw leven ingeblazen

Krokodillen voeren, levende insecten opeten, uit een vliegtuig springen of een striptease geven in een stripclub: het kwam allemaal voorbij in de afleveringen van Try Before You Die. Het BNNVARA-programma was destijds een dikke hit en werd gepresenteerd door onder anderen Katja Schuurman, Filemon Wesselink, Valerio Zeno, Nicolette Kluijver en Dennis Storm.

Lucky us, want na jaren keert het programma weer terug met een gloednieuwe set presentatoren én een flinke hoeveelheid bizarre opdrachten.

Nieuwe presentatoren

Aan het nieuwe seizoen zullen onder anderen presentatoren Jurre Geluk, Fenna Ramon, Nesim El Ahmadi en Qucee mee gaan doen. Zij gaan zich wagen aan opdrachten als vuurspuwen, off road racen, stuntvliegen en nog veel meer gekkigheid.

Hoe dan ook: wij kunnen niet wachten om weer van dit programma te genieten. Lang hoeven we niet te wachten, aangezien de nieuwe afleveringen van Try Before You Die al vanaf 30 augustus op het YouTube-kanaal van NPO Zapp te zien zijn. Op 4 september verschijnt de eerste aflevering op NPO Zapp op NPO 3.

Misschien ook voor jou:
Dít populaire programma keert na 12 jaar terug op de buis
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BNNVARA