Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is de derde deelnemer voor Expeditie Robinson

De andere deelnemers mogen wel uitkijken voor deze nieuwe naam...

jan van halst

Na komiek Stefano Keizers en actrice Jasmine Sendar is vandaag de derde deelnemer voor het komende seizoen Expeditie Robinson bekend geworden: oud-voetballer en voetbalanalist Jan van Halst maakt ook zijn opwachting in Kroatië.

Training

Van een beetje profvoetballer verwachten we natuurlijk dat deze een topconditie heeft. Hoewel Jans voetbalcarrière inmiddels ten einde is, heeft hij niet stilgezeten. Ter voorbereiding van zijn deelname aan Expeditie Robinson heeft hij naar eigen zeggen 'maniakaal' getraind.

"Twee maanden van tevoren, ondanks het advies om dat juist niet te doen, extra hard gaan trainen. Ik heb een personal trainer ingehuurd en een trainingskamp georganiseerd", laat de fanatiekeling weten. Maar daar hield Jan niet op: "Vier dagen keihard trainen, waarbij ik dagelijks alleen een bakje rijst at. Ik wilde de hongerpijn vooraf voelen." Tja, go hard or go home!

Drie goals

De inmiddels 52-jarige voetbalanalist heeft drie doelen: "Niet in de eerste ronde eruit vliegen, de samensmelting halen en relevant zijn. Dus: niet als een grijze muis meedoen en er ongemerkt via de achterdeur uit." Dat belooft nog wat!

Misschien ook voor jou:
Nicolette Kluijver over Expeditie Robinson-seizoen: 'Er was geen banaan of kokosnoot te vinden op het eiland'
Showbizz
  • NU.nl
  • Brunopress, RTL