Goed nieuws voor Expeditie Robinson-fans

Dit seizoen kunnen we dubbel genieten van ons favo tv-programma.

We hebben het een jaartje moeten missen, maar vanaf augustus is het dan ein-de-lijk tijd voor een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Enne, dit jaar aan afleveringen geen gebrek. Kijkers kunnen namelijk genieten van twee (!) afleveringen per week.

Twee afleveringen

Gisteravond spraken presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels in RTL Boulevard vol enthousiasme over het nieuwe seizoen van het tv-programma. “We zijn er natuurlijk een tijdje niet geweest met Expeditie Robinson, dus we moeten de verloren tijd inhalen”, begint Nicolette.

En dat hebben de programmamakers wel heel letterlijk genomen. Het tweetal deelt namelijk dat er wekelijks twee afleveringen op de buis verschijnen. Yes!

Kroatië

De voorgaande seizoenen speelden zich keer op keer af in Azië, maar dit was bij het huidige seizoen vanwege de uitbraak van het coronavirus niet mogelijk. Gelukkig telt Kroatië ook heel wat onbewoonde eilanden – die minstens zo prachtig zijn. “We zijn dit jaar naar Kroatië gegaan. De expeditie is hetzelfde, maar toch anders dan we gewend zijn. De weersomstandigheden zijn enorm anders, ze moeten nu ook de kou trotseren”, legt Nicolette uit.

Kroatië is in het bezit van flink wat kleine eilandjes, zoals Cres, Krk, Brac of Hvar. Naar welk eiland de expeditieleden zijn afgereisd, is nog niet duidelijk. Wel gaan de expeditieleden het minstens zo zwaar krijgen als op een eiland buiten Europa. In Kroatië kan het namelijk overdag zo'n 40 graden worden – terwijl de temperatuur in de nacht kan dalen tot 0 graden. Aiii..

Mogelijke deelnemers

Net als bij ieder nieuw seizoen van Expeditie Robinson wordt er ook dit jaar volop gespeculeerd over de mogelijke deelnemers. RTL Boulevard-mediadeskundige Rob Goossens weet echter al een tipje van de sluier te onthullen over de mogelijke deelnemers.

“Het zijn namen die nog onbevestigd zijn, maar het zou gaan om Jan van Halst, Robbert Rodenburg en Wietze de Jager“, begint hij. “Een naam die eigenlijk wel bevestigd is, is Dennis Schouten“, gaat hij verder. Volgens Rob is Dennis onlangs exposed door zijn vriend Wilfred Genee in het radio-programma Veronica Inside. De twee zouden het vervolgens flink aan de stok hebben gekregen en inmiddels niet meer on speaking terms zijn. Hmmm….

Expeditie Robinson verschijnt vanaf 9 augustus op RTL4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws