Déze voormalig soap-actrice gaat meedoen aan Expeditie Robinson

Er zijn inmiddels al twee deelnemers bekend.

Expeditie Robinson gaat bijna van start en dat betekent dat er steeds meer nieuwe deelnemers bekend worden gemaakt. Gister kregen we te horen dat Stefano Keizer een van de deelnemers is, en vandaag mogen we kennis maken met het tweede expeditielid.

Jasmine Sendar

De tweede deelnemer van Expeditie Robinson is Jasmine Sendar. De actrice en zangeres werd bekend van haar acteerkunsten in Goudkust, Onderweg naar Morgen, Costa!, Dit zijn wij en Grenslanders. Ook was ze lid van de meidengroep 4ourlicious.

“Jaaaaa! Eindelijk mag ik het vertellen! Ik doe mee aan Expeditie Robinson 2021! Een droom die is uitgekomen”, deelt Jasmine op Instagram.

Nieuw seizoen

Onlangs vertelden presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels dat het nieuwe seizoen anders dan normaal is. In tegenstelling tot voorgaande jaren, werd Expeditie Robinson dit jaar wegens de coronapandemie niet in Thailand, maar in Kroatië gefilmd. “De expeditie is hetzelfde, maar toch totaal anders, omdat de weersomstandigheden anders zijn”, aldus Nicolette. “De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed.”

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Beeld: RTL

Laatste nieuws