Zien: Bilal Wahib treedt weer op na veelbesproken incident

De mannen van Kriss Kross Amsterdam nodigden de zanger uit om zijn grootste hit te performen.

Nadat hij vorige week aan tafel schoof bij Op1 om zijn verhaal te doen, is Bilal Wahib maandagavond ook weer het podium opgeklommen. In Paradiso gaf hij een verrassingsoptreden met de drie mannen van Kriss Kross Amsterdam.

Eerste optreden

Als je de naam Bilal Wahib hoort, denk je natuurlijk gelijk aan het incident van afgelopen maart. De Tigers-zanger raakte in opspraak nadat hij via een livesessie op Instagram een minderjarige fan vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor geld. Het duurde niet lang of heel Nederland stond in rep en roer. Werkgevers wilden niet meer met hem werken en zijn muziek werd niet meer op de radio gedraaid. De 22-jarige Bilal, die net met zijn carrière begonnen was en al een paar hits en grote acteerklussen op zijn naam had staan, zag zijn droom hierdoor in duigen vallen.

Waar veel mensen pleitten voor een levenslange boycot van Bilal, dachten de mannen van Kriss Kross Amsterdam daar anders over. Zij gaven een optreden in Paradiso – ja, het mag eindelijk weer – en nodigden daarbij ook Bilal uit om zijn hitnummer Tigers te performen. De zanger leek op het podium helemaal in zijn element en geeft na afloop een dikke knuffel aan Kris Kross-dj Sander Huisman. Betekent dit dat Bilal voortaan weer op het podium te zien is? Bekijk de video HIER.

Radiostilte

Bilal schoof vorige week aan bij Op1 om zijn verhaal te doen. Hiermee verbrak hij de radiostilte van vier maanden. In de uitzending vertelde hij dat hij niet door had dat hij fout zat, tot het te laat was. “Ik heb het zelf verpest en daar heb ik nachtenlang van wakker gelegen”, aldus Bilal.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws