Bilal Wahib schuift vanavond voor het eerst sinds incident aan bij talkshow

Na de veelbesproken video heeft Bilal Wahib niets meer van zich laten horen.

Het is inmiddels drie maanden geleden dat Bilal Wahib werd opgepakt nadat hij een minderjarige jongen via Instagram Live uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Binnen no time stond het leven van de Mocro Maffia-acteur op z'n kop en volgde er een lange periode van radiostilte. Tot vandaag, want Bilal schuift vanavond aan bij de talkshow Op1.

Enorm veel spijt

De omstreden video op Instagram Live zorgde drie maanden geleden voor flink wat commotie. Niet alleen ontplofte de media, ook stopte platenlabel Top Notch de samenwerking met de rapper. Niet alleen zijn label nam afstand van Bilal, ook zijn uitzending van Rooijakkers over de vloer verscheen niet meer op de buis. Daarnaast namen BNNVARA en NPO Zapp, waar Bilal een aantal programma's presenteerde, afstand van hem.

Het bleek allemaal om een uit de hand gelopen grap te gaan, maar Bilal heeft nooit en publiek zijn verhaal verteld. Zijn advocaat bracht destijds alleen een statement van de rapper naar buiten. “Hij heeft geprobeerd om een grap te maken met een vriend van hem met wie hij live was. Daar is een jongen in betrokken geraakt. Een domme grap waar hij ontzettend veel spijt van heeft”, wist zijn advocaat te vertellen.

Talkshow Op1

Inmiddels zijn we drie maanden verder en heeft Bilal nog niets van zich laten horen. De rapper werd door Instagram geblokkeerd, dus ook via dit platform verschenen er geen berichten vanuit zijn kant. Al eerder zou Bilal aanschuiven in de talkshow Beau om zijn verhaal te doen, maar dit werd door het slachtoffer destijds niet op prijs gesteld. De rapper respecteerde dit en besloot hierom toch niet aan te schuiven in de talkshow.

Op1 maakte echter bekend dat Bilal vanavond eindelijk zijn verhaal gaat delen. “Bilal Wahib doet vanavond bij Op1 voor het eerst zijn verhaal, nadat hij in maart een minderjarige uitdaagde zijn geslachtsdeel te tonen op Instagram. Wahib werd daarna door vrijwel iedereen geboycot. Hoe gaat het nu met hem en hoe heeft hij afgelopen periode beleefd?”, deelt Op1 via Twitter.

De uitzending van Op1 is vanavond om 22:20 op NPO 1 te bekijken.

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws