EOTBDD’s Jørney en Odim over relatie: ‘We willen samen oud worden’

De twee hebben grootse plannen voor de toekomst.

Begin deze maand maakten EOTBDD's Jørney en Odim bekend dat zij samen een kindje verwachten. De twee waren op dat moment helaas niet meer bij elkaar en even leek het erop dat dit ook nooit meer zou gebeuren. Inmiddels is het tweetal weer samen en hebben ze grootse plannen voor de toekomst.

Huisje, boompje, beestje

Huisje, boompje, beestje: zo zien Odim en Jørney hun toekomst voor zich. In een nieuwe YouTube-video op het kanaal van Jørney leggen de twee uit dat ze gelukkig zijn samen, en de toekomst rooskleurig voor zich zien.

De afgelopen week deden geruchten de ronde dat Odim en Jørney weer happy together zijn. Dit nieuws bevestigen de twee dan ook in de video van Jørney. “We zijn samen. Er zijn mensen die denken dat we niet meer samen zijn, maar jullie hebben het mis.”

Samen oud worden

De twee zijn van plan nog heel lang bij elkaar te blijven, zo legt Odim uit. “We willen samen oud worden en ons kindje goed opvoeden.” Waarop Jørney hem aanvult: “En samen heel veel kindjes maken.”

Ondanks dat de twee grootse plannen voor de toekomst hebben, focussen ze zich nu op de zwangerschap van Jørney. En dat gaat volgens Jørney hartstikke goed. “Odim is heel lief en praat iedere avond met de baby. Hij masseert mij elke avond en ik krijg elke ochtend ontbijt op bed. Voor mij en de baby zorgt hij heel goed.” Lief!

Beeld: MTV | Video: YouTube (Jørway)

Laatste nieuws