Temptations Anne niet te herkennen met knalroze coupe

Anne, is that you?

Temptations Anne staat bekend om haar afgetrainde lichaam en haar lange blonde lokken. Inmiddels heeft ze die blonde kleur omgeruild voor een kleurrijkere coupe. Op Instagram laat ze het resultaat zien.

Roze lokken

Anne weet haar volgers met haar meest recente kiekje op Instagram behoorlijk te verbazen. “Meet Amber, my alter ego“, schrijft ze bij een foto met haar nieuwe knalroze coupe. Maarre, dat is niet de enige verrassing die ze voor haar volgers in petto heeft. “Swipe to see another surprise“, aldus Anne. Niet alleen heeft ze haar lokken in de roze verf gedoopt, ook heeft ze een tongpiercing laten zetten. Wauw!

“Wojooo”, “Love it” en “Wat cool”, klinkt het in de reacties. “My little…“, reageert lover Bowy mysterieus onder de foto's. De nieuwe coupe en piercing zijn dus zeker goedgekeurd. Enne, dat snappen we.

Transformatie

De knalroze lokken en de tongpiercing zijn niet de enige veranderingen die Anne is ondergaan. Onlangs deelde ze samen met Bowy namelijk al een knappe transformatie. Hoewel de twee Temptation-sterren er al ontzettend goed uitzagen, besloten ze nog een stapje verder te gaan. Hun doel? Droogtrainen. Kortom: zoveel mogelijk spieren met een zo laag mogelijk vetpercentage, zodat je de spieren extra goed ziet. “WE DID IT!!!”, schreef Anne trots bij een paar kiekjes van haar en Bowy. “1 team, 1 taak!! Trots op ons. Droogtrainen kunnen we van onze bucketlist afvinken.” Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze HIER.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws