Temptations Simone verrast volgers met knalroze coupe

'Be different', schrijft Simone bij haar opvallende kapsel.

We herkennen Simone van Temptation Island aan haar prachtige blonde, steile lokken. Die blonde lokken heeft Simone echter vaarwel gekust, want vanaf nu gaat de realityster met een roze coupe door het leven.

Throwback

Even een kleine throwback naar het Temptation Island-seizoen waar Simone samen met Zach de ultieme relatietest onderging. Het tweetal maakte hun intrede in het programma als koppel, maar keerden als singles terug naar Nederland. Eenmaal in Nederland probeerden de twee hun relatie nog te redden, maar dit bleek geen succes.

De relatie tussen Zach en Simone is al een lange tijd finito. En als we de kiekjes op de Instagram-feed van Simone mogen geloven, leeft de realityster een heerlijk leventje. Citytripjes, zonnige vakanties, zee, strand én een gloednieuwe coupe.

Roze haren

Met haar gloednieuwe foto op Instagram weet Simone haar volgers flink te verbazen. Voor de verandering heeft ze gekozen voor een knalroze coupe. “Be different, because everyone is already taken”, begint ze bij de post. Waarna ze de hashtag #pinkvibes plaatst.

Het moge duidelijk zijn dat iedere haarkleur de realityster goed staat, want ook met een felroze kapsel is Simone even prachtig. “Wauw”, “Mooi je haar” en “Love it”, klinkt het dan ook in de reacties.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws