‘EOTBDD’s Dusty uit coma en van de beademing af’

'Alles gaat de goede kant op'

EOTBDD-ster Dusty Taconis raakte afgelopen dinsdag ernstig gewond bij een zwaar scooterongeluk. Vanwege zijn kritieke toestand werd de realityster in coma gehouden. Inmiddels zou hij uit coma zijn en is hij van de beademing af.

Hoopvolle update

De Instagram-pagina van zijn eigen 'Dusty Cream' kwam vandaag met een update over de situatie van de realityster. “Dusty reageert langzamerhand op prikkels en zijn ogen gaan af en toe open. Ook nemen zijn zwellingen rustig af”, schrijven zij in hun Instagram Stories. “Laten we positief blijven”, sluiten ze af.

Vanmiddag kwam ook ex-vlam Imke, ook bekend van Ex On The Beach, met nog meer goed nieuws. “Hij is uit coma en van de beademing. Dusty reageert op z'n mama en alles gaat de goede kant op”, schrijft ze in een DM aan Love Reality.

Scooterongeluk

Dinsdag genoot Dusty samen met zijn vriend Sonny Lorenzo, bekend van Temptation Island, op het strand van Bloemendaal. Op de terugweg ging het helemaal mis. Meteen nadat de Zandvoortse Courant een bericht over een heftig scooterongeluk naar buiten bracht, draaide de geruchtenmolen overuren. “Omstanders zouden het slachtoffer hebben herkend als deelnemer van het televisieprogramma Ex on the Beach”, was in de Instagram-post van de plaatselijke krant te lezen. “Hij reed op het fietspad richting Haarlem en kwam rond 23:45 uur ten val met een snorscooter. Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard.” Meerdere bronnen bevestigden later dat het inderdaad om Dusty ging. En ook Sonny bevestigde deze geruchten.

“Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter”, vervolgt Sonny een dag later geëmotioneerd op Instagram. “Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

Bron: Shownieuws, Instagram Dusty Cream, Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws