Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dubbelganger van Margot Robbie op TikTok gespot

Als twee druppels water!

Margot

Open je TikTok, dan kom je terecht in een heerlijke mengelmoes van dansjes, hacks en challenges. Maar dat is niet het enige waar de app goed voor is, Margot Robbie hoeft niet langer meer te zoeken naar haar dubbelganger. Dat heeft TikTok al voor haar gedaan!

Look-a-like

Na Jennifer Aniston, Scarlet Johansson en Taylor Swift is er ook een look-a-like van actrice Margot Robbie gevonden. En we kunnen je vertellen dat de twee sprekend op elkaar lijken.

Het gaat om de Britse Robyn, die rustig haar leven leeft en niet-Margot gerelateerde content plaatst op TikTok. Toen de TikTokker een keer viral ging, werd er massaal gereageerd dat Robyn heel veel weg heeft van de bekende actrice. De blonde lokken, opvallende jukbeenderen en de strakke wenkbrauwen: het is net Margot Robbie.

Reacties

In de comments onder haar video gaat het nergens anders meer over. "You could be Margot Robbie's daughter tho", schrijft iemand. Robyn heeft er inmiddels duizenden volgers bij gekregen. Margot herself heeft nog niet gereageerd op de vergelijking.

Bekijk hieronder de video van Robyn. Net twins, right?

@robbbyricch

Candid #fyp

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat
Showbizz
  • Cosmopolitan UK
  • Brunopress, TikTok