Zien: TikTok heeft de dubbelganger van Jennifer Aniston gevonden

Waar TikTok wel allemaal niet goed voor is!

Open je TikTok, dan kom je terecht in een heerlijke mengelmoes van dansjes, hacks en challenges. Maar dat is niet het enige waar de app goed voor is, want Jennifer Aniston hoeft niet langer meer te zoeken naar haar dubbelganger. Dat heeft TikTok al voor haar gedaan!

Als twee druppels water

De Amerikaanse Lisa Tranel gaat namelijk viral omdat ze zoveel op Jennifer zou lijken. De twee lijken als twee druppels water op elkaar en dat is TikTok niet ontgaan.

Lisa plaatste slechts één TikTok, maar die werd miljoenen keer bekeken. Toevallig was het er een waarin ze een scène uit Friends playbackte – de serie waar Jennifer uiteraard jaren in heeft gespeeld. Lisa werd overspoeld met reacties en heeft zelfs haar bio op de app aangepast naar 'Not Jennifer Aniston', om verwarring te voorkomen.

Friends-scène

In de Friends-scène die Lisa na speelt neemt Jennifer (Rachel, dus) ontslag. Lisa doet de scène dusdanig goed na, dat het net lijkt of Jennifer zelf het stukje nog eens nadoet. “I want to quit, but then I think I should stick it out. Then, I think why would such a person stay in such a demeaning job just because it’s remotely related to the field they are interested in.

Fans van Friends pleitten voor een samenkomst van Jennifer en Lisa. “Someone tag Jennifer Aniston and get them together”, aldus een fan. Dat zou wat zijn!

Bekijk de TikTok-video hieronder.

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound – Friends

Bron: NSMBL | Beeld: TikTok, Instagram, Brunopress

Laatste nieuws