Aha: hier je kun Roxanne uit B&B Vol Liefde van herkennen

De knappe Roxanne verscheen eerder ook al eens in een tv-programma.

Ben jij volop aan het genieten van het liefdesprogramma B&B Vol Liefde? Grote kans dat de knappe Roxanne, met haar eigen B&B in Roosendaal, je erg bekend voor kwam. En dat kan kloppen. Ze verscheen eerder al eens in een ander tv-programma.

Steenrijk, Straatarm

Dat Roxanne het goed voor elkaar heeft, wordt wel duidelijk in B&B Vol liefde. Ze heeft een eigen cateringbedrijf en runt een Bed & Breakfast. Ook zus Dominique, die werkt en handelt in paarden, zit er goed bij.

In Steenrijk, Straatarm ruilden de zussen een week lang van huis en leven met het gezin van Renate. Haar gezin heeft torenhoge schulden en komt met zo’n vijftig euro in de week nét rond. Wat de situatie nog erger maakt, is dat Renate wegens ernstige rugklachten niet kan werken.

1300 euro

Waar Roxanne en Dominique het in Steenrijk, Straatarm ineens met een weekbudget van vijftig euro moesten doen, kon het gezin van Renate plotseling 1300 euro besteden. “Echt onwerkelijk”, liet de vrouw weten in de uitzending. Helaas is de uitzending niet meer online terug te kijken.

Bron: Love Reality, Tips en Weetjes | Beeld: Videoland

Laatste nieuws