Guilty pleasure: déze nieuwe datingshow is vanaf juli te bekijken

Fans van Boer zoekt Vrouw zullen dit programma waarschijnlijk heel leuk vinden.

Fans van Lang Leve de Liefde en Boer zoekt Vrouw, opgelet! RTL komt namelijk met een nieuw datingprogramma en deze is al héél binnenkort te bekijken!

B&B

Wie van programma's als Boer zoekt Vrouw, Lange Leve de Liefde en Bed & Breakfast houdt, zal het nieuwe datingprogramma B&B Vol Liefde vast en zeker ook heel leuk gaan vinden. Deze nieuwe datingshow is vanaf 12 juli te zien op RTL 4 en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Art Rooijakkers.

Het programma gaat over alleenstaande Bed & Breakfast-eigenaren in het buitenland, die opzoek zijn naar de ware liefde. We volgen zes deelnemers in hun zoektocht naar de ware en dat zal mooie, romantische maar ook pijnlijke en grappige momenten opleveren. De kandidaten wonen op verschillende plekken in Europa.

Deelnemers

Presentator Art geeft aan erg veel sympathie te hebben voor de deelnemers. “Soms droom ik er ook wel eens van, een B&B beginnen in een zonnig Europees land”, verklapt de presentator.

“Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren. En dat kunnen ze deze zomer ook zeker goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen. Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die – wie weet – tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer”, aldus Art. Wie de deelnemers precies zijn is nog niet bekend. Wij zijn erg benieuwd!

Het programma zal elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 20:30 te zien zijn. Kortom, genoeg kijkplezier dus!

Bron: Superguide | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws