Zó zag De Bachelors Diva er vroeger uit

Cute!

Lees ook

Diva zorgde met haar lange lokken, sprankelende ogen en – of course – hoge stem voor een flinke dosis vrolijkheid in De Bachelor. Enne, ook van haar kleurrijke Instagram worden wij maar al te happy. Hoog tijd dus om de archieven eens in te duiken.

Ondernemer

Ze heet dan wel Diva, maar dat is ze allesbehalve. Zo liet ze tijdens de ontmoeting met Bachelor Tony Junior al weten dat ze haar naam vreselijk vindt en dat ze 'liever op een rubberen boot dan een jacht zit'. Ook als we een blik op haar Instagram werpen, wordt snel duidelijk dat ze keihard werkt aan haar eigen webshop met rock chic vintage kleding. Daarnaast is Diva druk bezig met haar eigen kledinglijn: Call Me Angel. Het is wel duidelijk dat deze 'diva' haar dagen niet vult met kappersbezoekjes en manicures, maar dat ze een echte ondernemer is. You go, Diva!

Jonge Diva

Wij konden het dan ook niet laten om wat verder terug te scrollen door de Insta van Diva. Naast de nodige festivalkiekjes en dj-optredens (hoezo 'de slechtste dj ooit', Diva?) kwamen we een paar te schattige foto's van een jonge Diva tegen. Enne wij moeten zeggen: ze is niet héél veel veranderd.

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook