Oeh: RTL wilde eigenlijk déze BN’er als De Bachelor

Voor Tony Junior hadden de programmamakers een andere vrijgezel op het oog.

Dankzij De Bachelor zijn wij nu helemaal invested in het liefdesleven van Tony Junior. Maarre, het had niet veel gescheeld of we hadden de knappe dj helemaal niet gevolgd in zijn zoektocht naar de ware liefde. RTL had namelijk een andere vrijgezelle BN'er op het oog.

Andere Bachelor

We zijn inmiddels een paar afleveringen, vele dates en zelfs al wat vlinders verder in het liefdesavontuur van Tony Junior. Daarin wordt hij bijgestaan door presentator Rick Brandsteder, die óók single is. Voordat de programmamakers van RTL de knappe dj hadden benaderd, hadden ze dan ook hun pijlen op Rick gericht als de nieuwe Bachelor.

“Je bent single, klaar voor iets serieus, niet cameraschuw. Ik zie een kandidaat voor het volgende seizoen”, legde De Telegraaf Rick voor in een interview. “Je bent niet de enige, haha”, antwoordde Rick. “De programmamakers proberen me ook al een tijdje zover te krijgen. Ik heb erover nagedacht, maar nee, dat gaat niet gebeuren.” Enne, daar heeft de knappe host zo zijn redenen voor. “Ik vind de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar. Dat houd ik liever voor mezelf.”

Ouderwetse manier

Toch kan Rick wel begrijpen waarom iemand mee zou doen aan De Bachelor. “Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden”, weet hij te vertellen. “De kans dat die ene ertussen zit, is aanwezig. Maar ik doe het toch liever op de ouderwetse manier. Daar heb ik geen duizenden toeschouwers bij nodig.” Snappen wij ook wel weer.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws