Zien: Erica Meiland onherkenbaar op coverfoto

Erica, is that you?

Wie redelijk wat afleveringen van Chateau Meiland heeft gezien, kan weten dat Erica Meiland weinig interesse heeft in make-up. Voor een covershoot die Erica onlangs deed, maakte ze echter een uitzondering.

Fast and Furious

De familie Meiland staat natuurlijk regelmatig in de spotlights. Is het niet Martien, dan is het wel dochter Maxime die de voorpagina van de krant weet te bereiken. 'Wat mijn man en dochter kunnen, kan ik ook', moet Erica gedacht hebben, want ze schittert op de cover van Veronica Superguide. Samen met presentator John Williams deed ze een shoot in Fast and Furious-thema. En wauw, dat ziet er goed uit!

In de afleveringen van Chateau Meiland zagen we Erica voornamelijk rondlopen in een praktische outfit, met vrijwel geen make-up. Af en toe liet de mom zich onder handen nemen door dochter Maxime (remember het wenkbrauwverven met Martien?) en nam ze onlangs nog een spraytan in een van de Chateau-afleveringen.

Andere look

Erica poseert samen met John in strakke witte top. De haren van Erica zijn glad naar achteren gekamd en daardoor moesten wij even twee keer kijken. Erica, is that you?

We zijn niet de enigen die laaiend enthousiast zijn over deze foto. Binnen no time stromen de positieve reacties onder de post binnen. “Wat leuk die foto's!”, reageert Sander – de ex-vriend van Erica. Andere volgers reageren: “Vet!”, “Wat stoer” en “Stoer en sexy.”

Bron: Veronica | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws