Maxime Meiland reageert op fillers-geruchten

De vollere lippen van Maxime maakten de tongen behoorlijk los.

Maxime Meiland geniet momenteel van een heerlijke vakantie met lover Leroy en dochtertje Claire. Een paar dagen geleden plaatste ze een vakantiekiekje die de tongen behoorlijk losmaakte. “Jammer van de fillers”, klonk het. Niets van waar, als we de Meiland-telg mogen geloven.

Fillers

Maxime Meiland geniet van een vakantie in Italië en deelt zonnige beelden met haar Instagram-volgers. In de comments op een van de vakantiefoto's wordt echter volop gespeculeerd over Maximes volle lippen. “Fillers?”, “Jammer van de fillers. Heb je niet nodig”, “Zó zonde en niet nodig”, klinkt het onder andere.

Zwangerschap

De blondine besluit om de geruchten de wereld uit te helpen door zelf een reactie te plaatsen. “Ik heb inderdaad geen fillers. Wellicht een iets dikker gezicht en lippen door de zwangerschap.”

Een aantal jaar geleden liet de Chateau Meiland-ster weten dat niet alles puur natuur aan haar is. “Op mijn negentiende heb ik een neuscorrectie gehad en er zit een klein beetje filler in mijn kin”, vertelde ze aan LINDA.meiden. “Ik had de neus van papa, en die wil je echt niet hebben.” Maar lipfillers stonden ook toen niet op de planning: “Waarom moet het als Katrien Duck?”

Bron: Beau Monde, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws