Proost: op déze datum start het nieuwe seizoen van Chateau Meiland

Zet de flessen vino maar alvast koud.

Het is tijd om de flessen vino te ontkurken en de wijnglazen vol te schenken, want het zesde seizoen van Chateau Meiland komt eraan. Enne, daar kunnen wij maar één ding op zeggen: wat goéééd!

Zesde seizoen

We vallen maar gelijk met de deur in huis, of eh chateau. Je zult nog even geduld moeten hebben tot je weer kunt genieten van de drama en gezelligheid van de familie Meiland. Het nieuwste seizoen van Chateau Meiland verschijnt namelijk pas vanaf 30 augustus weer op de buis.

Maarre, het goede nieuws is dat je vanaf die datum niet kunt genieten van één, maar weer van twee afleveringen per week. De Meilandjes zullen elke maandag én donderdag om 20.30 uur te zien zijn op SBS6.

Verhuizingen

Hoewel het dus nog even wachten is op het nieuwe seizoen, kunnen we al wel een beetje voorspellen wat er te zien zal zijn. Maxime is voor het eerst gaan samenwonen met haar vriend Leroy in het prachtige Noordwijk. Maarre, that's not all. Maxime en Leroy zijn namelijk ook in verwachting van een baby girl. In het volgende seizoen zullen we ongetwijfeld zien hoe het samenwonen bevalt en hoe het de parents to be afgaat tijdens de zwangerschap. Exciting!

Ook Martien en Erica hebben een ander stulpje gevonden. Het vijfde seizoen stond in het teken van hun huizenjacht, nadat duidelijk werd dat ze niet op de boerderij in Hengelo mochten blijven. Na veel huizen te hebben bezichtigd, zijn ze eindelijk op een mooi plekje gekomen en verhuizen daarom binnenkort naar een miljoenenvilla in Noordwijk. Kortom: genoeg te zien in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dus. Proost!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws