Zo ziet The Hills’ Lo Bosworth er nu uit

Ook verklapt ze waarom ze niet opnieuw aan The Hills meedoet.

Remember Lo Bosworth? Samen met haar best friend Lauren Conrad was ze een van de sterren in ons all-time favoriete realityprogramma The Hills. Waar enkele van haar co-stars een decennium later weer in het MTV-programma te bewonderen zijn, blijft Lo liever uit de spotlights. Dus besloten we eens te onderzoeken hoe het nu met haar gaat.

The Hills

Toen Laguna Beach in 2004 op de buis verscheen, waren wij gelijk helemaal verslaafd. Het liefst keken wij de hele dag naar de geweldige outfits van LC en bestie Lo en de ongoing vete tussen Lauren en Kristin Cavallari. In 2006 verhuisde Lauren van Laguna Beach naar Los Angeles en konden we haar leven volgen in het MTV-programma The Hills. Haar BFF Lo ontbrak echter in het begin van het realityprogramma. De twee waren namelijk niet on speaking terms. Gelukkig legden ze het niet lang daarna weer bij en werd Lo vanaf het tweede seizoen een vast gezicht in The Hills.

In 2010 kwam er een einde aan het iconische realityprogramma – en daarmee ook een einde aan de tv-carrière van Lo. Hoewel in 2019 een reboot van het MTV-programma werd aangekondigd, The Hills: New Beginnings, werd al heel snel duidelijk dat Lo het leven in de spotlights absoluut niet miste. “Ik zag het niet zitten dat mensen alles weer op een bepaalde manier zouden monteren en dat zij zouden bepalen wat ik zou doen en hoe ik zou overkomen”, vertelde The Hills-ster onlangs in de Unzipped-podcast van AnnaLynne McCord en Shenae Grimes.

“Ik zou helemaal happy en tevreden zijn als niemand op deze aarde wist wie ik was en ik elke dag kon doen wat ik wilde en op die manier gewoon succesvol kon zijn”, ging Lo verder. “Ik word tot op de dag van vandaag nog steeds een beetje ongemakkelijk van al die dingen”, vertelde ze over het realityprogramma en haar fame.

Ondernemer

In de tussentijd heeft Lo zich ontpopt tot een ware ondernemer. In 2016 lanceerde ze het bedrijf Love Wellness, dat zich richt op multivitaminen, supplementen en verzorgingsproducten voor vrouwen. Enne, aan het gladde engelengezichtje van Lo te zien, die inmiddels 34 jaar is, doen die producten behoorlijk goed hun werk.

Benieuwd hoe Lo er tegenwoordig uitziet? Wij zetten een paar recente kiekjes van haar op een rijtje.

Bron: People | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws