Yes! MTV onthult de eerste beelden van The Hills: New Beginnings

We duiken opnieuw in het leven van Spencer, Heidi, Brody en Audrina.

Droomde jij vroeger ook van een leven zoals Lauren Conrad en Whitney Port? Wij ook. Voor een lang tijd konden we de ladies uit de populaire MTV-serie The Hills volgen, maar helaas liep het uiteindelijk op z'n eind. Tot nu, aangezien het nieuwe seizoen The Hills: New Beginnings is aangekondigd niet lang meer op zich laat wachten.

The Hills: New Beginnings

In het tweede deel van The Hills kunnen we opnieuw genieten van de interessante gebeurtenissen rondom Whitney, Brody, Kaitlynn, Spencer, Heidi en Audrina.

Maarre, daar blijft het niet bij. In de trailer van de serie wordt namelijk ook bekend dat ook Kristin Cavallari op een dramatische wijze haar intrede maakt in de show. We kunnen ons herinneren dat het in de voorgaande seizoenen niet echt boterde tussen deze dames. Dus, let the drama begin…

Trailer

Bij het zien van de trailer van de serie krijgen we instant een nostalgisch gevoel. De groep blikt namelijk terug op flink wat oude drama's, de eerste gebroken harten en nog veel meer. Ook lijken sommigen absoluut niet veranderd – lees: Heidi, die in het eerste seizoen van de serie flink wat operaties onderging – is geen spat veranderd.

Als we MTV mogen geloven is de serie vanaf 24 juni te zien. Of we de serie online of op de buis kunnen verwachten, is helaas nog niet duidelijk. To be continued!

Bron: Just Jared | Beeld: MTV The Hills

Laatste nieuws