Heidi Montag doet boekje open over breuk met Lauren Conrad

"Ik dacht dat Lauren en ik ooit weer vrienden zouden zijn."

Het is alweer 12 jaar geleden dat de vriendschap tussen Heidi Montag en Lauren Conrad definitief ten einde kwam. In een interview blikt Heidi – die te zien is in de reboot van The Hills terug op wat er mis ging tussen de twee.

Dingen veranderen

"Soms gebeuren er dingen die ervoor zorgen dat je gevoelens over een persoon veranderen, en soms zijn die erg permanent", vertelt ze aan Cosmopolitan. "Ik dacht dat Lauren en ik ooit weer vrienden zouden zijn." Dit blijkt niet het geval, aangezien de twee elkaar nog steeds niet kunnen luchten of zien.

"Ik ben bereid om vooruit te gaan en dingen achter ons te laten", vervolgt ze. "We zouden nooit vriendinnen zijn zoals we ooit waren, maar het zou leuk zijn om op een dag volwassen te worden, maar ik denk niet dat ze daar ooit klaar voor is."

Lees ook: Zo ziet het zoontje van Heidi Montag en Spencer Pratt er nu uit

Drama

Even ter opfrissing: het dramatische einde van de vriendschap vond plaats in The Hills seizoen 3, in 2007. Er ging een gerucht rond dat Lauren en haar toenmalige vriend, Jason Wahler, samen een sekstape hadden gemaakt. Lauren beschuldigde Heidi van het gerucht. "Je weet wat je hebt gedaan!", riep Lauren iconic.

Jaren later gaf Heidi's man, Spencer Pratt, toe dat hij verantwoordelijk was voor het lekken van het nieuws van Lauren en Jason's 'sekstape'. Lauren heeft altijd beweerd dat de tape niet bestaat.

via GIPHY

Bron: ENews, Cosmopolitan, Beeld: BSR

Laatste nieuws