Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Berichtje! Vanaf deze datum is Love Island UK op Videoland te zien

Spoiler: je hoeft niet lang meer te wachten.

Love Island UK

Na weken vol drama, vriendschap en vooral romances kwam er afgelopen weekend helaas een eind aan Love Island. Job en Esmee gingen er met de winst en natuurlijk vooral de ware liefde vandoor. Gelukkig hoef je niet lang te wachten tot het liefdesprogramma terug is, want het nieuwe seizoen van Love Island UK staat al voor de deur.

Nieuwe seizoen

Je maakt ons met niets zo gelukkig als met een nieuw seizoen van Love Island. Hoewel we net weken hebben kunnen genieten van de Nederlandse versie van het datingprogramma, kunnen we niet wachten tot het zevende seizoen van de Britse versie op de buis verschijnt. Gelukkig worden onze gebeden verhoord, want het is al bijna zover!

Houd 21 juli – en de weken erna – maar alvast vrij in je agenda, want dan verschijnt het nieuwste seizoen van Love Island UK op Videoland. We can't wait!

Meest diverse groep

Eerder klonken er al geruchten dat dit het meest inclusieve seizoen van Love Island tot dusver zou worden. In alle voorgaande seizoen waren de mannelijke Islanders altijd opzoek naar hun droomvrouw en zochten de vrouwelijke Islanders naar hun prins op het witte paard. Leuk en aardig, maar in de werkelijkheid is natuurlijk niet iedereen hetero. Hierom bedachten de programmamakers finally een oplossing. Want voor het nieuwe seizoen van Love Island UK mochten ook homoseksuele deelnemers zich opgeven. Ook de jaloersmakende strakke lijven in bikini en zwembroek waren volgens de programmamakers geen must meer. Daar werden wij even heel blij van!

Inmiddels zijn de deelnemers van Love Island UK bekend. Of het inderdaad "de meest diverse groep aller tijden" is, zoals de programmamakers beweren? Oordeel zelf hieronder.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag Love Islands Loesje er vroeger uit
Lifestyle
  • Love Island UK