Zien: zo zag Love Islands Loesje er vroeger uit

Loesje zag er vroeger al prachtig uit.

De knappe Loesje wist tijdens haar deelname aan Love Island de harten van menig Islander sneller te laten kloppen. Deniz was de lucky one en belandde samen met Loesje in een koppel. Loesje viel vanwege haar looks meteen in de smaak bij de mannen in de villa, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Influencer

Loesje is geen onbekende voor veel kijkers. De Islander timmerde al voor haar deelname aan het programma lekker aan de weg als influencer. Zo heeft Loesje bij veertigduizend volgers op Instagram en werd ze eerder al genomineerd voor de FHM500. Ze poseert regelmatig voor grote merken en lijkt dan ook haar brood te verdienen door te influencen.

Schattige foto’s

Tijdens haar verblijf in Love Island werd Loesje door Deniz aangetrokken vanwege haar stunning uiterlijk. De twee leken een perfecte match, maar helaas strandde de fling tussen de twee in Nederland. Inmiddels is er een andere man die het hart van de influencer gestolen heeft. Loesje is samen met haar nieuwe liefde Rafiq van der Moot.

Die knappe ogen en lieve uitstraling heeft Loesje altijd al gehad, want tussen haar foto's op Instagram vonden we een kiekje uit de oude doos. Het lijkt erop dat Loesje hier nog in haar tienerjaren zit, maar de beauty ziet er daar al enorm knap uit.

Daarnaast deelde Loesje ook een video van zichzelf als peuter. “Hihi little me”, deelt ze bij de video waarop ze in een luiertje door de tuin loopt. Zo schattig!

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws