doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Berichtje! Love Island zoekt deelnemers voor het gloednieuwe seizoen

Dit is alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen van Love Island UK

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island UK

Door de huidige pandemie zat een nieuw seizoen van Love Island UK er vorig jaar niet in. Gelukkig kunnen we ons dit jaar wél opmaken voor een nieuw seizoen van de datingserie. Maarre, wat kunnen we allemaal verwachten van het zevende seizoen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Opnames vinden gewoon plaats op Mallorca

Corona of niet, dit keer jaar komt er wél een nieuwe seizoen van Love Island UK. Hoewel eerst nog het gerucht de ronde deed dat de liefdesserie in het Britse Cornwall of Devon opgenomen zou worden, blijkt niets minder waar. Dit seizoen vliegen de singles gewoon weer naar het Spaanse eiland Mallorca.

Er zijn ‘reserve’ singles

Het coronavirus kan snel om zich heen slaan en de makers van het programma zijn dan ook op alles voorbereid. Zo vliegen er maar liefst twee complete groepen aan singles naar Mallorca. Groep één bestaat uit de singles die in principe meedoen aan het zevende seizoen en groep twee bestaat uit zogenoemde back-up singles. Er staan dus genoeg deelnemers klaar mocht iemand onverhoopt toch besmet zijn geraakt met het coronavirus.

Er vinden regelmatig mentale checks plaats

Meedoen aan een realityprogramma heeft zowel tijdens als na de opnames van het programma veel impact op je leven. Love Island UK laat dan ook weten dat er “vaker dan voorheen mentale checks gedaan worden”. De deelnemers krijgen voor, tijdens én na het filmen van het seizoen uitgebreide therapie-zorg.

De productie wil meer aandacht besteden aan de mentale gezondheid van hun deelnemers, omdat kandidaten Mike en Sophie en presentatrice Caroline Flack zelfmoord pleegden.

Aanmelden kan via Tinder

Love Island UK wil met hun zevende seizoen een zeer diverse groep deelnemers in beeld brengen. In het nieuwe seizoen kunnen we dus ook kandidaten met verschillende maten verwachten, finally!

Enne, ITV wil deze diverse cast samenstellen met behulp van Tinder. Via de dating-app kunnen deelnemers zich aanmelden voor een plekje in de villa.

Presentatrice

Na de dood van Caroline Flack nam Laura Whitmore de presentatie van Love Island UK voor haar rekening. In 2021 mag ze opnieuw deze presentatieklus op zich nemen. De stem van Iain Stirling horen we al jaren als voice-over van het programma en ook dit seizoen is de Schotse komiek weer van de partij.

Love Island UK seizoen 7 gaat naar verluidt in mei van start. Het is nog onbekend wanneer de UK-versie op Videoland te zien is. To be continued…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');