Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

O my: EOTBDD's Dusty betrokken bij steekpartij

De realityster wilde een meisje mee naar huis nemen, maar dat liep niet goed af.

Dusty

Afgelopen weekend mochten de kroegen en clubs hun deuren ein-de-lijk weer openen. Ook EOTBDD's Dusty was van de partij, maar zijn avondje stappen nam een heel andere wending. De realityster was namelijk betrokken bij een steekpartij, zo meldt Shownieuws.

Jaloerse mannen

Het Dagblad van het Noorden meldde dit weekend dat er rond half vijf op de zondagochtend een steekpartij plaatsvond in de Kerkstraat in Coevorden. Niet veel later klonken er geluiden dat niemand minder dan EOTBDD's Dusty hierbij betrokken was. Aan Shownieuws bevestigt de realityster dit zelf. Hij vertelt dat hij na zijn eerste boeking die nacht een meisje had ontmoet en die maar al te graag mee naar huis wilde nemen. De casanova dacht namelijk dat het meisje single was, maar al snel bleek dit niet helemaal het geval te zijn...

Toen Dusty namelijk samen met het meisje en zijn vrienden naar huis wilde rijden, kwamen er volgens de EOTBDD-ster 'jaloerse mannen' op de auto af. Hoewel Dusty zelf al veilig in de auto zat, moest een vriend die nog buiten de auto stond het flink ontgelden.

Geen vrouwen meer

Dusty vertelt dat de mannen zijn vriend behoorlijk toetakelden en hem zelfs in zijn rug staken. Hierop nam de ambulance hem mee naar het ziekenhuis, waar de wond werd gehecht. Dusty's vriend zou inmiddels weer veilig thuis zijn. De politie meldt dat ze iemand in de omgeving hebben aangehouden en nog te onderzoeken of en hoe deze persoon bij het incident betrokken is. Er wordt nog naar getuigen gezocht.

De casanova heeft zijn lesje wel geleerd van dit heftige voorval. Zo vertelt hij dat hij geen vrouwen meer wil meenemen naar huis, om te voorkomen dat zoiets nog eens gebeurt. Aha!

Misschien ook voor jou:
EOTBDD's Dusty schenkt klare wijn over zijn gevoelens voor Sem
Showbizz
  • Shownieuws
  • MTV