Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Stunning: OG3NE's Shelley verrast volgers met bikinifoto

Looking good!

OG3NE Shelley

Een paar maanden geleden verbaasde OG3NE's Shelley Vol haar volgers al met haar bijzondere transformatie. De zangeres was namelijk maar liefst 25 kilo afgevallen. Op Instagram laat Shelley met een bikinifoto zien dat ze letterlijk en figuurlijk goed in d'r vel zit.

Bikinifoto

Shelley zou het zogeheten Alizonne-dieet gevolgd hebben, dat op dit moment heel populair is onder talloze BN’ers. Bij dit dieet eet je eiwitrijk en daarnaast komen er verschillende behandelingen bij kijken, zoals ultrasone therapie en bindweefselmassages. En dat het gewerkt heeft blijkt wel uit de bikinifoto die de OG3NE-zangeres plaatste op Instagram. Shelley is namelijk maar liefst 25 kilo afgevallen!

“De zon is heel aardig voor me geweest”, schrijft Shelley bij de post. In de reacties onder de foto’s barst het van de complimentjes. “Stunning!” en “Go queen, go!”, schrijven haar volgers. Iemand anders comment over haar bikinitopje: “Wat een leuk topje!”. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

BN'ers

Naast Shelley probeerden BN’ers zoals Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Angela Groothuizen en Edsilia Rombley ook al eens het Alizonne-dieet. Ook zij verloren flink wat kilo’s door het eiwitrijke afvalprogramma. Sindsdien is het dieet dan ook steeds populairder en proberen steeds meer mensen het uit. Benieuwd naar het resultaat van Shelley? Bekijk hieronder de foto.

Misschien ook voor jou:
OG3NE openhartig over relatie vader met 35 jaar jongere vriendin
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress, Instagram