Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE-zangeres Shelley Vol is 25 kilo afgevallen

Wat een prestatie!

OG3NE

De een brengt deze lockdown het liefst voor de tv door met een grote zak chips in de hand, de ander grijpt deze tijd aan om keihard aan zichzelf te werken. OG3NE-zangeres Shelley Vol hoort overduidelijk bij die laatste categorie. De beauty is maar liefst 25 (!) kilo afgevallen.

Veel afgevallen

Dit weekend trad Shelley samen met haar sisters Lisa en Amy op bij Een Rondje Hazes, maar niet alleen hun prachtige stemmen maakten indruk bij de kijkers thuis. Nee, kijkers zaten vooral vol verbazing te kijken naar Shelley. De brunette is tijdens de lockdown namelijk flink wat afgevallen.

Inmiddels staat de teller op 25 kilo, weet Samantha Steenwijk te vertellen aan de desk van RTL Boulevard. "Ze ziet er zo goed uit. Ze is best klein, dus dan is het helemaal veel. Ze loopt altijd een beetje te stoeien met haar gewicht, en nu gaat het gewoon echt top."

Dieet

Hoe Shelley die 25 kilo is kwijtgeraakt? Volgens Samantha heeft ze dat voor elkaar gekregen met het Alizonne-dieet, waar ook BN'ers als Trijntje Oosterhuis en Angela Groothuizen tientallen kilo's mee zijn afgevallen. Makkelijk schijnt het dieet niet te zijn, maar overduidelijk wel erg effectief. Good job, Shelley!

Bekijk hieronder hoe Shelley er nu uitziet:

Misschien ook voor jou:
OG3NE openhartig over relatie vader met 35 jaar jongere vriendin
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram